登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

看更房

任何一个人都唔可以教我放弃,我唔会放弃!

 
 
 

日志

 
 

引用表姐的《野猪大改造》  

2007-11-06 14:23:49|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

引用* Pinky *野猪大改造

哗~累死我啦!同细佬足足行咗一日街啊!唉~冇计啦!人地而家大个仔啦,係时候都係要拍下拖仔啦!为咗距嘅追女计划,今次不惜人力、物力同财力,希望距会成功啦!奸爸爹啊细佬!

为咗呢次沟女成功,我将距完全换过晒造型!由一个男仔,摇身一变成为一个型男!不过..........可惜距个发未够长,所以你要努力加油留长距啊!

  评论这张
 
阅读(180)| 评论(2)

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018